پشتیبانی آنلاین

49 17 49 66 021

 

امکان ارسال

به تمام نقاط ایران

 

در مورد سرورهای پشتیبان کننده پردازنده‌های Intel Xeon

پردازنده اینتل

شرکت سرور سوییچ قصد دارد در مورد سرورهای پشتیبان کننده پردازنده‌های Intel Xeon که قوی ترین پردازنده های اینتل هستند، توضیحات کامل و مفید بدهد. این پردازنده ها در دسترس مصرف کنندگان شخصی نیستند. در عوض، آنها توسط شرکت های بزرگ و ایستگاه های کاری با سرورهای بزرگ استفاده می شوند که برای اجرای سرورهای خود به قدرت پردازشی زیادی نیاز دارند.

شرکتها برای انواع مختلف مشتریان کامپیوتر تولید می کنند. درست مانند آن، اینتل همچنین پردازنده هایی را برای انواع مختلف کاربران توسعه می دهد.

پردازنده های Intel Xeon چیست و چه کاربردی دارند؟

پردازنده های Xeon اینتل به طور خاص برای شرکت های بزرگ با سرورهای بزرگ طراحی شده اند که روزانه حجم عظیمی از داده ها را مدیریت می کنند. آنها همچنین برای ایستگاه های کاری موبایل، ایستگاه های کاری غیر موبایل، شرکت های SAAS و سرورهای رایانش ابری استفاده می شوند.

پردازنده های Xeon در سرورهای بزرگ استفاده می شوند؛ زیرا پشتیبانی از کد تصحیح خطا (ECC) را ارائه می دهند که سرور را از هر نوع خرابی در هنگام بار شدید محافظت می کند. حافظه خطای تصحیح کد (ECC) نوعی حافظه یا ذخیره سازی رایانه است که برای تشخیص و تصحیح هر شکلی از خرابی داده های داخلی استفاده می شود.

این پشتیبانی ECC از پردازنده های Xeon به این سرورها کمک می کند تا 24/7 با حداکثر زمان کار کنند. به همین دلیل است که آنها برای شرکت های بزرگی که نمی توانند خرابی سرور را بپردازند یا از خرابی های مکرر سرور رنج می برند ایده آل هستند.

پردازنده های Xeon حاوی تعداد زیادی هسته هستند، اما سرعت این هسته ها به طور کلی از لپ تاپ های بازی کمتر است. رایانه های بازی از هسته های کمتری با سرعت ساعت بیشتر استفاده می کنند. تعداد هسته ها در این پردازنده ها می تواند به 56 عدد برسد. سرعت کلاک از 2.1 گیگاهرتز تا 4.6 گیگاهرتز متغیر است.

پردازنده های Xeon اینتل همچنین دارای حافظه پنهان بزرگتر هستند که منجر به انتقال سریعتر داده ها به سرورها می شود. حافظه پنهان می تواند تا 77 مگابایت افزایش یابد و حافظه پنهان مورد استفاده Intel Smart Cache است. نه تنها این، بلکه پردازنده های Xeon نیز طوری طراحی شده اند که حجم زیادی از RAM و پهنای باند زیاد را اداره می کنند.

تفاوت پردازنده Intel Xeon با سایر پردازنده های Intel

تفاوتهای عمده بین پردازنده های Xeon اینتل و سایر پردازنده های Intel به شرح زیر است:

  • پردازنده های معمولی اینتل مانند Intel Core i5 و Core i7 دارای حافظه پنهان کم در محدوده 6 مگابایت تا 8 مگابایت هستند. در حالی که پردازنده های Xeon اینتل دارای حافظه کش بسیار بالا هستند و برخی از پردازنده ها تا 77 مگابایت دارند.
  • پردازنده های Xeon اینتل دارای تعداد بیشتری هسته نسبت به سایر پردازنده های اینتل هستند. پردازنده های معمولی Core i5 و i7 حداکثر 8 هسته دارند اما پردازنده های Xeon حداکثر 56 هسته دارند.
  • پردازنده های Xeon پشتیبانی از خطای تصحیح کد (ECC) را ارائه می دهند. ECC به تشخیص و تصحیح خطاهای حافظه تک بیتی در زمان واقعی و بدون تاخیر کمک می کند. پردازنده های معمولی اینتل از ECC پشتیبانی نمی کنند.
  • پردازنده های Xeon اینتل رشته های بیشتری دارند و میزان Hyperthreading نیز بیشتر است. پردازنده های معمولی اینتل رشته های کمتری دارند و Hyperthreading کمتری دارند.

آیا باید رایانه ای با پردازنده Xeon خریداری کنید؟

در موارد زیر باید یک لپ تاپ با پردازنده Intel Xeon خریداری کنید:

  • شما هنرمند VFX هستید که با نرم افزارهای طراحی ، مدل سازی و ارائه سه بعدی مانند Autodesk Maya ، Auto 3DS Max ، Cinema 4D ، Nuke ، Blackmagic Fusion ، V-Ray و غیره کار می کنید.
  • شما بخشی از یک شرکت توسعه بازی هستید که بازی های عنوان AAA سطح کنسول را توسعه می دهد. از نرم افزاری مانند Unity 3D و Unreal Engine استفاده خواهید کرد.
  • می خواهید نرم افزار هوش مصنوعی (AI) را با برنامه هایی مانند Azure Machine Learning Studio ، H2O AI ، Google Cloud Machine Learning Engine و غیره توسعه دهید.
  • شما یک شرکت مبتنی بر اینترنت مانند یک شرکت SAAS هستید که به سرعت سرور سریع با امنیت بالا نیاز دارد که 24 ساعته و 7 روز با حداقل زمان خرابی کار می کند.
  • شما می خواهید پلت فرم رایانش ابری خود مانند Amazon AWS ، Google Cloud و غیره را توسعه دهید.

اگر می خواهید از لپ تاپ خود برای کارهای عادی روزمره مانند مرور، ویرایش، تماشای فیلم، بازی و غیره استفاده کنید، نیازی به سرمایه گذاری در پردازنده های Xeon اینتل ندارید. وبسایت سرور سوییچ به شما پیشنهاد می کند که از پردازنده های معمولی Intel Core i5 ، i7 ، i9 که برای این کار به اندازه کافی خوب هستند، استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم