پشتیبانی آنلاین

49 17 49 66 021

 

امکان ارسال

به تمام نقاط ایران

 

با راه اندازی سرور اختصاصی آشنا شوید!

راه اندازی سرور اختصاصی: امروزه به دلیل توسعه و پیشرفت کسب و کار ها، افراد بسته به نیاز خود به دنبال استفاده از سرور های مختلف هستند. سرور کامپیوتری است با قدرت بالا، که درخواستهای کاربران را پاسخ می دهد و به عبارتی به آنها سرویس دهی می کند. سرور ها انواع مختلفی دارند که در ادامه این مطلب از وبسایت فروشگاه سرور سوییچ، به بررسی انواع سرور ها، آموزش راه اندازی سرور مجازی، راه اندازی سرور اختصاصی و… می پردازیم و شما را در خرید سرور اختصاصی و راه اندازی آن راهنمایی می کنیم.

انواع سرور چیست؟

همانطور که گفته شد سرور ها کامپیوترهای بزرگی هستند که باید دارای سرعت، امکانات و قدرت بالا باشند. وظیفه آنها نگهداری از داده ها و اطلاعات و پشتیبانی از وب سایت شماست. سرور ها انواع مختلفی دارند که شما با توجه به نوع سایت ایجاد شده، میزان اطلاعات و نیاز خود می توانید از میان آنها انتخاب کنید. به طور کلی انواع سرور ها به 3 دسته تقسیم می شوند:

  • سرور اختصاصی
  • سرور اشتراکی
  • سرور مجازیراه اندازی سرور اختصاصی

    سرور اختصاصی:

    سرور های اختصاصی(dedicated server) از انواع سرور ها است که قابلیت، سرعت و امکانات بیشتری نسبت به دیگر سرور ها دارد. اگر قصد راه اندازی وبسایتی گسترده و حرفه ای را دارید، انتخاب سرور اختصاصی برای شما بهترین انتخاب خواهد بود؛ چرا که با راه اندازی سرور اختصاصی، شما تمامی منابع را در اختیار داشته و در نتیجه محدودیتی در استفاده از آن ندارید، کنترل سرور به طور کامل در دست شما بوده و سرعت بالاتری خواهید داشت.

    با انتخاب سرور اختصاصی شما می توانید سیستم خود را بسته به نیاز خود کاملا سفارشی سازی کنید. به عنوان مثال: تعیین مقدار حافظه داخلی، نوع پردازشگر، امکانات امنیتی و اجزای سخت افزاری دیگر، همه در اختیار شماست. این مزیت باعث می شود تا شما بتوانید آزادانه به فعالیت خود ادامه دهید.

    همچنین می توانید در این سرور ها، چندین سایت را مدیریت کرده و خودتان منابع مورد استفاده هر کدام را تعیین و پیکربندی کنید. البته توجه داشته باشید که هزینه راه اندازی سرور اختصاصی نسبت به دیگر انواع خود، ممکن است بالاتر باشد.

    برای راه اندازی سرور اختصاصی، در نظر داشته باشید که به دو صورت امکان راه اندازی دارید:

    1. سرور اختصاصی فیزیکی:

    در این روش شما یک سیستم سرور را به صورت فیزیکی خریداری کرده، راه اندازی سرور فیزیکی خود را انجام داده و در دیتا سنتر قرار می دهید. در این روش تامین فضا، برق مصرفی، خدمات شبکه و اینترنت ، امنیت و… با دیتا سنتر شماست.

    1. سرور اختصاصی مجازی:

    با خرید سرور اختصاصی مجازی، در حقیقت شما یک سرور اختصاصی را اجاره کرده اید، روی آن نرم افزار مجازی ساز نصب شده و از آن استفاده می کنید. در این نوع از سرور اختصاصی، وظیفه نگهداری سرور با ارائه دهنده آن است و شما تمام منابع را دراختیار داشته و آنها را مدیریت می کنید.راه اندازی سرور اختصاصی، سرور مجازی

    دلایل راه اندازی سرور اختصاصی:

    • امنیت: در سرور های اختصاصی امنیت سرور تحت نظارت شما بوده و درصورت بروز هرگونه مشکل می توانید در بالاترین سطح امنیت آن را رفع کنید.
    • سرعت بالا: با داشتن سرعت بالا، صفحه های وبسایت شما در زمان کمتری لود شده و تجربه کاربری بهتری را خواهد داشت.
    • پهنای باند بالا: اگر وبسایتی گسترده و حرفه ای با تعداد کاربران زیاد دارید و به پهنای باند بالا احتیاج دارید، راه اندازی سرور اختصاصی، به دلیل داشتن پهنای باند بیشتر گزینه ای عالی برای شماست.
    • مدیریت افزایش ترافیک: اگر پیش بینی این را دارید که سایت شما پرطرفدار خواهد بود و کاربران زیادی قرار است از وبسایت شما بازدید کنند، سرور شما باید قدرت کافی برای مدیریت ترافیک های ورودی را داشته باشد و دچار قطعی ناگهانی نشود.

    موارد قابل توجه هنگام خرید سرور اختصاصی:

    در هنگام راه اندازی سرور اختصاصی و خرید آن می بایست به برخی موارد توجه کنیم تا بتوانیم مناسب ترین انتخاب را داشته باشیم؛ این موارد را در جدول زیر بررسی می کنیم:

    پردازنده(CPU) پردازنده مناسب برای سرور می بایست بسیار قوی بوده و باتوجه به نیاز کاربر باید تعداد هسته های آن مشخص شود. پردازشگر های قوی برای سرور ها عمدتا از شرکت Intel هستند.
    حافظه(Memory) حافظه ها در سرور باید ظرفیت بالایی داشته و متناسب با حجم اطلاعاتی که می خواهید ذخیره کنید باشد. سرور ها معمولا حدود3TB حافظه را پشتیبانی می کنند.
    سیستم عامل(OS) در ابتدا باید سیستم عامل مورد استفاده در سرور خود را تعیین کنید. به عنوان مثال، میخواهید با ویندوز کار کنید یا لینوکس. استفاده از هر کدام دانش و مهارت مرتبط به خود را نیاز دارد.
    پهنای باند(BandWidth) مقدار پهنای باند با در نظر گرفتن مقدار ترافیکی که سایت شما دارد انتخاب می شود. با توجه به آن، پهنای باند مورد نیاز را می توانید تعیین کنید. البته در آینده امکان افزایش وجود دارد.

    راه اندازی سرور اختصاصی، سرور مجازی

    سرور اشتراکی:

    در سرور های اشتراکی(Shared Server)، وب سایت شما به همراه چندین وب سایت دیگر، به صورت اشتراکی از منابع سرور استفاده می کنند. این نوع سرور ها هزینه کمتری داشته و در برخی موارد مقرون به صرفه تر هستند. به همین دلیل اگر شما به تازگی میخواهید وبسایت کوچکی را راه اندازی کنید، این گزینه برای شما مناسب خواهد بود. در این نوع سرور، شما با توجه به میزان استفاده ای که از منابع سرور کرده اید هزینه پرداخت می کنید. مشکل این نوع سرور وجود محدودیت استفاده از منابع، سرعت کمتر و امنیت کمتر است.

    سرور مجازی:

    سرور مجازی(Virtual Server)  یا VPS ، اکثر قابلیت های یک سرور حقیقی را دارا است و فقط دسترسی شما به آنها به صورت مجازی و توسط نرم افزار های ماشین مجازی خواهد بود. در واقع این نوع سرور، یک سرور اختصاصی است که به چندین سرور مجازی تقسیم شده و هریک از آنها به صورت جدا و مستقل در اختیار کاربران قرار دارد.

    اگر قصد راه اندازی سرور مجازی را دارید، باید بدانید که این نوع سرور هزینه پایین تری نسبت به راه اندازی سرور اختصاصی دارد؛ همچنین امکان مدیریت از راه دور، ارتقای منابع، داشتن ip اختصاصی، محدودیت کمتر و عیب یابی سریع از ویژگی های این نوع سرور محسوب می شود.راه اندازی سرور اختصاصی، مجازی ، اشتراکی

    نتیجه گیری

    در این سری از مقالات وبسایت فروش انواع سرور و تجهیزات شبکه “سرور سوییچ“، توضیحاتی در مورد راه اندازی سرور اختصاصی را ارائه دادیم؛ در ابتدا با چیستی سرور و انواع آن آشنا شدیم که به سه دسته اختصاصی- مجازی- اشتراکی تقسیم می شد؛ سپس در رابطه با روش های راه اندازی سرور اختصاصی و دلایل راه اندازی ان توضیح مختصری گفته شد. برای اطلاع از قیمت سرور، می توانید کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم